Skip to content
Tryas - Belevingswandeling met de dierenriemtekens - Tweelingen

Deze wandeling gaan we aan de slag met de symboliek van het sterrenteken Tweelingen: hoe communicatief vaardig ben jij, ben je juist alert of nieuwsgierig? Hoe leef jij jouw Tweeling symboliek in je dagelijkse leven uit. Mag deze er zijn of juist niet.

Iedereen is wel bekend met zijn sterrenbeeld. Alleen zegt dit teken in essentie niets over wie jij bent! Daarvoor is de gehele horoscoop nodig. Bijvoorbeeld de ascendant…….. deze is zo belangrijk. Je kunt de ascendant zien als degene die zich bij een ontmoeting met andere mensen als eerste ziet; de eerste indruk als het ware. En laat dat nu niets met je zonneteken of sterrenbeeld te maken hebben!

Eén keer in de maand op donderdag ochtend gaan we een belevingswandeling met een dierenriemteken bewandelen. We wandelen in een rustig tempo waarbij we onderweg d.m.v. een vraagstelling met een dierenriemteken aan de slag gaan om zo de verdieping in onszelf te activeren. Wat herken je, wat vind je moeilijk, hoe ga je ermee om? We laten ons verrassen door de dierenriemtekens. Er is geen kennis van astrologie nodig. Deze wandeling is op donderdagochtend en duurt ongeveer 1.5 uur.

6 mei Tweelingen
17 juni Kreeft
8 juli Leeuw
12 augustus Maagd
9 september Weegschaal
14 oktober Schorpioen
11 november Boogschutter en
9 december Steenbok

Aanvang start is stipt 9.30 uur.
Kosten € 15,00 p.p. per keer.
12 maanden, 12 sterrenbeelden = 10 betalen van € 180,00 voor € 150,00.

Deze aanbieding is geldig tot 15 december 2020. Tevens mag je 2 keer missen, die ik dan met je inhaal!

Benieuwd hoe een dierenriemteken in jouw horoscoop staat? Een extra verdieping kan je ontvangen met een uitdraai van je horoscoop en de transit van de planeten van het moment van aanvraag. De kosten hiervoor zijn € 35,00 p.p. (incl. plastificeren)

Graag vooraf aanmelden aangezien de groep niet groter wordt dan 6 personen.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met het verzoek tot het overmaken van de kosten, de locatie en aanvullende informatie. Pas dan is uw boeking definitief.