Coaching

Jouw natuurlijke balans vinden

De natuur biedt letterlijk ruimte en talrijke, mooie en bijzondere aanknopingspunten om, bijvoorbeeld aan de hand van metaforen, vraagstellingen te verwoorden of in een ander perspectief te plaatsen. Zo kunnen onverwachte ontmoetingen met bijvoorbeeld een kruispunt, boomstronk, een hoop bladeren, geluiden van vogels op de een of andere manier wel door “iets” in de natuur getriggerd raken.

De basis is een wandelpakket van 5 ontmoetingen: Na de 1e wandeling zal je bijvoorbeeld merken dat je minder moe bent, ervaar je meer energie en heb je de eerste stappen voor de toekomst gezet.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek om zo helder te krijgen wat jouw wens en doel is. We overleggen wat voor jou een handige dag en tijdstip is. Locatie is in de omgeving van Muziekwijk in Almere. Een andere locatie binnen Almere is mogelijk. Buiten Almere wordt € 0,22 per km berekend.

Kosten: € 375,00 voor 5 afspraken inclusief telefonische intake.

Bedrijven: prijs op aanvraag.

 • Joke H.

  Als wandelcoach was het goed dat Petra mij een spiegel voorhield, waardoor er duidelijkheid kwam in mijn zelfbeeld. Petra heeft mezelf laten nadenken hoe ik mijn doel wil bereiken. Petra gaf mij handvaten waar ik wat mee kon. Petra heeft een luisterend oor en is een meedenkende coach. Ik wens je heel veel succes als wandelcoach ga zo door, Petra, je doet het hartstikke goed en bent een prachtig mens.
 • Erna d. B.

  Petra heeft mij laten voelen en inzien dat ik met kleine stapjes waar ik me prettig bij voel, het negatieve om kan zetten naar positief. Elke keer als we hebben gewandeld heb ik meer over mezelf geleerd. Dankzij de vragen en verhalen van Petra komen er dingen spontaan naar boven en dat is heel prettig. En voor jou; Petra, blijf zo doorgaan, je doet het goed en ik heb er heel veel aan gehad.
 • Asha L.

  Na het telefonische intake gesprek was ik benieuwd hoe Petra tijdens het wandelen met de coaching verder zou gaan en hoe we aan de slag zouden gaan met mijn hulpvraag, om dat verder uit te bouwen. Petra stelde leuke vragen en door de afwisselende oefeningen in de natuur, kom je tot de ontdekking dat er veel overeenkomsten zijn in de natuur die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. Heel fijn dat het af en toe ook met een humoristische noot tussendoor kan en dat we een goede klik hebben.
 • Claire G.

  Petra luistert goed, stelde vragen die mij deden nadenken. Geeft mensen de tijd als je al iets heel lang meedraagt dan is het een onderdeel geworden van de persoon. Hoe naar ook, het heeft tijd nodig.