Reiki

Reiki behandeling duurt ongeveer 1½ uur € 25,00.
Het is handig om in ruim zittende kleding te komen. Van te voren geen kruidig voedsel te nuttigen en veel water van tevoren te drinken. Dit helpt het verwijderen van afvalstoffen die tijdens de behandeling vrijkomen. Mede hierdoor kan ook de energie die vrijkomt tijdens de behandeling sneller door het lichaam stromen, waardoor deze optimaal benut kan worden.

Cursus:
Reiki kent 3 graden. Elke graad staat voor een bepaald niveau van kracht, intensie, vaardigheden en ervaring. Er wordt gewerkt volgens de traditionele reiki van Usui, wat betekent dat je vier inwijdingen ontvangt, waarna je in staat bent jezelf en anderen te behandelen met deze reiki-energie Wat deze inwijdingen inhouden, wordt je natuurlijk uitgebreid uitgelegd. Er wordt een reinigingsproces in gang gezet dat het je mogelijk maakt om jezelf intuïtief en spiritueel te ontwikkelen en je bewust te maken van je mogelijkhedenReiki I (4 lessen) €175,-

Tijdens deze reiki-cursus krijg je het vermogen de reiki-energie te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Je krijgt nu 1 inwijding. Verder leer je de basisposities om jezelf te behandelen en de posities om anderen een behandeling te geven. Tijdens een reiki-cursus wordt uitgebreid uitgelegd wat reiki is en vooral wat het voor je kunt doen. Ook de geschiedenis van reiki wordt behandeld en uiteraard is er gelegenheid te behandelen en krijg je de kans behandeld te worden. De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Je wordt in 2 keer ‘afgestemd of geïnitieerd’ op de reiki-energie. Deze worden verdeeld over de 1e twee lessen.

Tijdens de lessen leer je:
  • - Hoe je jezelf reiki kan geven.
  • - Hoe je een ander reiki kan geven.
  • - De zittende behandeling.
  • - De liggende behandeling.


Reike II (4 lessen) €225,-

De tweede graad is vooral voor de mensen die verder willen gaan met Reiki. Het is een uitbreiding van de eerste graad.

De 2e graad kan je volgen na een periode van minimaal 3 maanden (90 dagen) na de eerste graad. In die tijd moet je jezelf regelmatig reiki geven om zo de verdieping van de energie voor te bereiden.

Tijdens de lessen leer je:
  • - Het werken met symbolen
  • - Het leren voelen van zwakke plekken.
  • - Je leert hoe je op afstand kan behandelen, waardoor de persoon niet meer fysiek in je nabijheid hoeft te zijn.
  • - De energiestroom vanuit de kosmos wordt intenser beleefd en daardoor ook veel krachtiger.
  • - Je kunt sneller werken.


Reiki III A en Reiki Master (4 lessen) €375,-

Je krijgt de master-inwijding welke werkt op het spirituele niveau, op de heling van de ziel.
Je kunt het mastersymbool gebruiken voor het behandelen voor jezelf en anderen.
Bovendien wordt de kracht van de reiki weer sterker doordat het bewustzijn weer geactiveerd wordt.
We gaan ook mediteren op het mastersymbool, in combinatie met een chakrameditatie.