Nieuwsbrief Nr 1  2015
 

 

2014 is voorbij en 2015 staat te trappelen om te beginnen. 2014 = 7: een jaar van vele conflicten, uitdagingen en spanningen. Het is te zien in de wereld om ons heen en in ons eigen persoonlijke leven. 2015 = 8: een jaar waarin de gevolgen van het roerige 7-jaar verder duidelijk zullen worden. Niet alleen in de wereld, ook in jouw eigen persoonlijke leven. Hoe dit zich zal ontwikkelen kun je natuurlijk afwachten. Of als je een tipje van de sluier wilt oplichten de tarotkaarten of astrologie duiding gebruiken. In deze nieuwsbrief vind je tips om de sluier op te tillen.

 

Lezing: Waardevolle nabijheid in de laatste levensfase.

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als zingevingstherapeute. Als eindscriptie heb ik geschreven over de mogelijke meerwaarde van het begeleiden van mensen in de terminale fase. Dit is niet alleen leerzaam voor mensen die hiervan hun beroep hebben gemaakt. Een ieder maakt het stervensproces een keer van nabij mee.

In de lezing gaan we dieper in op: wat kun je verwachten, wat doet dit met jou, wat kan je betekenen voor de ander. We lichten praktische handvaten toe en daarnaast belichten we de interpersoonlijke kracht en het samen zin zoeken. Als afronding kijken we naar de palliatieve zorg en hoe het is om jezelf over te geven in andermans handen. Let op het is geen persoonlijke verwerkingsavond, het is informatief.

 

Donderdagavond 26 februari.

Van 19.30 tot 21.30  uur.

De kosten zijn € 15,-.

De scriptie is te koop voor € 5,-.

 

 

Het tarotlabyrint.

Een manier op voor 2015 een tipje van de sluier oplichten. In vier avonden gaan we alle grote arcana kaarten een voor een duiden op onszelf. Elke avond heeft een ander thema: aarde, vuur, water en lucht. Hoe sta jij erin volgens jezelf en volgens de kaarten. Een boeiend leerproces voor jezelf. Kennis van de tarot kaarten is essentieel.

Deze tip van de sluier is ook individueel te volgens. We plannen samen vier bijeenkomsten van een uur per keer. De kosten € 75,-.

Zelf meenemen:

-      Pen en papier.

-  Tarotdeck.

 

Donderdag avond 26 maart, 2 – 9 – 16 april.

We starten om 19.30 uur tot 21.30 uur.

(houdt rekening met een uitloop naar 22.00 uur!)

De kosten zijn € 75,-.

 

 

De tarot workshop; laat je verrassen.

We gaan op deze middag een aantal korte leggingen doen, die aansluiten bij wat er op dat moment met ons gaande is. Voor jezelf de kaarten leggen is heel goed te doen. Alleen is het de vraag of je werkelijk objectief kijkt naar de informatie die voor je op tafel ligt. Door met elkaar te kijken naar elkaars leggingen, help je elkaar om zo de diepere laag in jezelf te ontdekken.

Je bent van harte welkom deze uitdaging aan te gaan op:

Graag zelf eten, pen, papier en tarotdeck meenemen.

 

Zaterdagmiddag 31 janauri en 6 juni.

Van 13.00 tot 17.030 uur

De kosten zijn € 20,00

 

De astrologie workshop;

De planeten in onze eigen horoscoop kunnen ons vertellen wat we het komende jaar aan energie, daadkracht of groeiprocessen hebben. We nemen hier voor de planeten: Mars, Jupiter en Saturnus. De planeten die je kracht geven en laten zien waar de beperking ligt. De eerste helft van de avond besteden we aan de theorie van deze planeten. Na de pauze gaan we met onze eigen horoscoop aan de slag. We kijken in welke tekens en huizen deze planeten staan. Zo wordt duidelijk wat het jaar 2015 voor jou in petto heeft. Alles krijg je mee naar huis om het nog eens rustig na te lezen.

Bij opgave van deze cursus tevens je geboortedatum, -tijd en – plaats vermelden. Ik draai dan jouw persoonlijke radix uit.

 

Donderdag avond 21 mei.

We starten om 19.30 uur tot 21.30 uur.

De kosten zijn € 25,-.

 

 

Algemene informatie;

Elke groep bestaat uit 4 – 6 personen waardoor er ruim de tijd is om visies en ervaringen met elkaar te delen.

Mocht de groep vol zitten, dan wordt er een extra bijeenkomst gepland.

Voor de koffie en thee wordt gezorgd.

 

Vanaf heden is aanmelden mogelijk. Graag d.m.v. een mail met je naam en welke workshop of lezing je wenst.

Tevens het bedrag van het desbetreffende item overmaken

Op giro NL79 INGB 0009 6509 71 t.n.v. P. Holla.

Je ontvangt een bevestiging per mail.

 

Eigen avond.

Wil je zelf een avond organiseren bij jou thuis met een onderwerp naar keuze, dat kan ook. De kosten voor deze avond zijn € 25,- per uur excl. kilometervergoeding.  

 

 

Ik ontmoet je graag op een van de bijeenkomsten.

Warme groet

Petra Holla

06-51335725