Astrologie

Geboorte horoscoop. Duur 1 uur € 65,00
In je geboorte horoscoop zie je de stand van de hemellichamen op het moment van je geboorte, en ze beschrijven hun invloeden op jouw karakter. Het is als het ware een blauwdruk van mogelijkheden, die inzicht geeft in je eigenschappen, problemen, talenten en neigingen. Hoe je werkt met de energieën die bijdragen aan jouw persoonlijkheid, bepaal je zelf. Het komende jaar zoals hieronder beschreven bij de jaarhoroscoop zit hier in verwerkt.

Jaarhoroscoop. Duur 1 uur € 45,00
In een jaarhoroscoop kijken we naar het jaar wat komen gaat. De solaar gebruiken we erbij. Kijken hoe Mercurius (de planeet van de afspraken) een heel jaar door jouw agenda loopt. En de langzame planeten duiden we op de radix; door welke huizen gaan ze en welke aspecten maken ze door het gehele jaar.

Jaarhoroscoop met tarotkaarten op de huizen. Duur 1 uur € 45,00
Je kunt Astrologie en Tarot heel goed combineren. Je kunt de betekenis van de huizen verdiepen met een Tarot Kaart. Hierdoor krijg je inzichten hoe je op dit moment in ontwikkeling bent in dat bepaalde huis. Ik doe een legging op alle huizen en een eindkaart die de duiding in zijn geheel weergeeft. Dit geeft een mooi geheel aan de horoscoop duiding. Deze legging kan je doen bij het wisselen van de jaren of bij je verjaardag. Vooral handig als je al een duiding hebt gehad op jouw geboorte horoscoop, dan geeft dit een mooie aanvulling.

Heeft u belangstelling voor een duiding of wilt u meer informatie hierover, bel dan gerust.
Alle consulten kunnen opgenomen worden op cd, zodat je het nog een rustig na kunt luisteren.

Astrologie cursus

De basiscursus is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie.
Tijdens de lessen gaan we dieper in op de bouwstenen om jouw eigen horoscoop te duiden. Je krijgt uitleg over de dierenriemtekens, de planeten, de huizen, de ascendant, de elementen, de kruizen, de transits, de maansknopen en je gelukspunt. Het is een cursus waarin naast theorie de praktijk heel erg belangrijk is, zowel in de lessen als thuis. Stap voor stap wordt de horoscoop duidelijker voor je.

De benodigdheden voor de cursus zijn: je geboortedatum, geboortetijd, geboorteplaats en geboorteland (deze gegevens bij inschrijving meesturen). In de lessen krijg je handvaten om je eigen horoscoop te lezen. Theorie en praktijk sluiten op elkaar aan. Hierdoor leer je eigenlijk jezelf beter kennen en snap je ook waarom je zo reageert of handelt. Als alle informatie duidelijk is geworden gaan we naar de transits kijken, de planeetstand van het heden.

De cursus bestaat uit 10 lessen € 195,00.
Het lesgeld is incl. syllabus en Radix eigen horoscoop.
De lessen worden 1 maal in de twee weken gegeven.
De lessen duren incl. korte pauze 2 uur.

De groep bestaat uit maximaal 6 personen.
De cursus wordt zowel overdag als ’s avonds gegeven. Bij aanmelding graag uw voorkeur opgeven.  

Nieuw Astrologie cursus Privé!

De Astrologie cursussen zijn nu ook privé te volgen
De kosten zijn  25,00 per uur